FÜYÖS 2018 Sınav Merkezleri

FÜYÖS 2018 sınav merkezi adresleri aşağıdaki tablodadır.

Adresler

Türkiye - Ankara

Ankara Üniversitesi Cebeci Yerleşkesi, Cemal Gürsel Cad. 06590 Cebeci, Çankaya/Ankara.

Azerbaijan - Baku

Bakü Avrasya Üniversitesi 135 A Ak. Hasan Aliyev Küçesi Bakü/Azerbaycan

Türkiye - Elazığ

Fırat Üniversitesi Rektörlük kampüsü Enformatik Lab.(Veteriner Fakültesi binası) ELAZIĞ

Türkiye - Gaziantep

Gaziantep üniversitesi kampüsü Bilgi İşlem Daire Başkanlığı giriş katı Şehitkamil Gaziantep (Lab 1 Lab2 Lab3 Lab4)

Türkiye - İstanbul

İstanbul Gelişim Üniversitesi Cihangir Mah. Şehit Piyade Onbaşı Murat Şengöz Sok. No:8   Avcılar/İSTANBUL (Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Binası Salon 1 L-302 ve Salon 2 L-305)

Türkiye - İzmir

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Balatçık Mah, Havaalanı Şosesi 33/2 Çiğli İzmir. Yabancı Diller binası C Blok Kat 2 Uzem Koridoru G2-07 Numaralı Sınıf.

Türkiye - Konya

Karatay Aykent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Fevzi Çakmak mh. Gökkuşağı cd. No:12 Aykent/Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi KONYA

Türkiye - Mersin

Mersin Üniversitesi